HTML

Komplett tanácsadás ekcémás gyerekek szüleinek

Célom az ekcémás megbetegedések okainak feltárása, a lehetséges gyógymódok ismertetése. Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy hiába adnak gyermekiknek különféle gyógyszereket, sajnos a betegség leküzdése nem olyan egyszerű. A témát természetgyógyászati szempontból közelítjük meg, mert nagyon fontos a szervezet regenerálása, káros anyagok használata nélkül. Tudnunk kell, hogy mi magunk mit tehetünk gyermekünk egészségének helyreállítása érdekében, mert csak így számíthatunk a biztos gyógyulásra.

Linkblog

Nehézfémek egészségkárosító hatásai 2.

2010.03.24. 13:45 O. Hajni

Nehézfémek és az ekcéma közötti összefüggés

A test minden fémre reagál

Tudományos kutatásokkal kimutatták, hogy a higany elősegíti a fertõzéses megbetegedéseket, különösen a gombák (Candida-fertőzés) és baktériumok elszaporodását.
Amerikában (US Dept. Of Health and Human Services) széleskörű kutatásokat folytattak a higany mérgező hatásával kapcsolatosan. Kimutatták, hogy a központi idegrendszerben felhalmozódott higany pszichológiai, idegi és immunológiai problémákat okoz minden emberben.

A svédországi Karlinska intézetben kifejlesztett MELISA (Memory Lyphocyte Immune Stimulation Assay) teszt eredményei megmutatták, hogy a legtöbb ember gyors allergiás tüneteket mutat szinte bármely testben elhelyezett fémre (a higany az első, a titánium a második, az arany a harmadik a listán)."

(Forrás:
http://www.humandesign.hu)

 

Ha a belek, a máj és a vesék nem képesek már megszabadítani a szervezetet az anyagcsere maradékaitól, a szervezet a légutakon és/vagy a bőrön át próbálkozik a méregtelenítéssel.


Ennek jele a bőrviszketés és az ekcéma minden fajtája (a herpesz is), a légutakban pedig az asztma , szénanátha és az arcüreggyulladás. Az "allergiák" azonban kerülő utakon, álcázva is támadhatnak a következő tünetek formájában: migrén, szédülés, a látóképesség csökkenése és általános, ólmos fáradtság.

A látszólagos élelmiszer-érzékenységek (azelőtt "élelmiszer allergiák ") általában az érintett kedvelt ételeire vonatkoznak, gyakran olyasvalamire, amit ő a függőségig szeret. Közép-Európában leginkább a tehéntej és termékei, valamint a búza és a belőle készült ételek váltják ki ezeket a látszólagos élelmiszer érzékenységi tüneteket.

(Forrás:
http://amalgam.free.eplanet.hu)

 

Mi a megoldás?

A nehézfémek normális úton, vagyis a veséken és bélrendszeren át nehezen vagy egyáltalán nem üríthetők ki, ezért segítségre van szükség.

Az algák magas szinten képesek méregteleníteni a szervezetet, a Chlorella teljes mértékben megköti és kivezeti a nehézfémeket és a többi méreganyagot a szervezetből, ami sporopolenin tartalmának köszönhető, míg a Spirulina feltölti vitális anyagokkal.

Tanulmányokkal alátámasztották, hogy az algák, a kadmium nevű nehézfémet is képesek megkötni.

Több jelentés érkezett japán kutatóktól, akik a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák hatását tanulmányozták. Japánban egy Ichimura nevű orvos 1973-ban vizsgált állatokat és megfigyelte, hogy napi 8 gramm Chlorella alga hatására a székletükben háromszorosára, a vizeletükben pedig hétszeresére nőtt a kadmium (radioaktív anyag) ürítése.

 Nehézfémek egészségkárosító hatásai első rész

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekcemastop.blog.hu/api/trackback/id/tr591859419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása