HTML

Komplett tanácsadás ekcémás gyerekek szüleinek

Célom az ekcémás megbetegedések okainak feltárása, a lehetséges gyógymódok ismertetése. Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy hiába adnak gyermekiknek különféle gyógyszereket, sajnos a betegség leküzdése nem olyan egyszerű. A témát természetgyógyászati szempontból közelítjük meg, mert nagyon fontos a szervezet regenerálása, káros anyagok használata nélkül. Tudnunk kell, hogy mi magunk mit tehetünk gyermekünk egészségének helyreállítása érdekében, mert csak így számíthatunk a biztos gyógyulásra.

Linkblog

Nehézfémek egészségkárosító hatásai

2010.03.21. 21:54 O. Hajni

A nehézfémek sokféle panasz okozói

Napjainkban egyre jobban ki vagyunk téve a nehézfémek károsító hatásainak, elsősorban az amalgám fogtömésekből és a táplálékból jutnak a szervezetbe, de megtalálhatóak az üzemanyagban, a levegőben, az ivóvízben, a festékekben, lakkokban, oltásokban, pl.: influenza elleni oltásokban és sajnos az egészségügy is felhasználja a nehézfémeket a gyógyszerekben.

Ezek az ún. kemikáliák már mérgező tulajdonsággal bírnak, így aki sok gyógyszert szed, meglehetősen terhelt a szervezete. Sajnos egyik legegészségesebbnek vélt ételünk a hal, főleg a tengeri hal is sok nehézfémet tartalmaz.

A dohányzás által pedig kadmium kerül a szervezetbe, sőt a permetező szerek is tartalmaznak nehézfémeket. Vannak ám olyan nehézfémek is, amelyek elengedhetetlenek a szervezetünk számára, mint pl.: a vas vagy a szelén.

A másik probléma, hogy a nehézfémek nagyon nehezen és lassan ürülnek ki a szervezetünkből, miközben lerakódnak a csontban, májban, vesében, agyban, hajban, és különböző károkat okoznak.

Gyengítik az immunrendszert, az idegrendszert, a betegségekkel szembeni ellenállást, amely gyakran allergiás és gyulladásos tünetek formájában jelenik meg. A Candida gomba elszaporodásáért is nagy mértékben felelősek a nehézfémek.

Amalgám fogtömés

Az amalgámtömésnek egyre jobban felismert egészségkárosító hatása van. Kiváltója lehet az asztmának, az ekcémának és az ételallergiának is. Az amalgám fogtömésből kioldódó higanyionok a nyirokáramláson keresztül eljutnak a bélbe, a májba, vesébe, az agyba. Van, akinél egyáltalán nem, van, akinél pedig súlyos tüneteket okoz, mint pl.: koncentrációzavar, idegesség, depresszió, migrén, alvászavar, vérkeringési zavarok.

Ezek a káros anyag terhelés tipikus jelei, de ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy túlérzékenyek vagyunk-e az amalgámra a Voll-féle elektroakopunktúrával ezt letesztelhetjük.

 

Idegi károsodás


"Tanulmányok kimutatták, hogy a higanyt a periférikus idegvégződések, mint például a nyelv hipoglosszális vagy a tüdő autonóm idege vagy a bélfalak és a kapcsolódó szövetek is felveszik.

A higany gyorsan bekerül az idegpályákon keresztül a gerincvelőbe és az agyba is. Kutatások bebizonyították, hogy a higany megbénítja az idegek csőszerű felépítésért felelős tubulin termeléséhez szükséges enzimeket, melyek az anyagcseréből származó hulladékot szállítják a sejtekből a perifériák felé és segítik a tápanyagok felszívódását a perifériákból a sejtbe.

Az axonba bekerült higany megakadályozza az idegsejt méregtelenítését és táplálkozását. Ezáltal a sejt megmérgeződik, majd elhal vagy legyengült állapotban funkcionál tovább."

(Forrás: http://www.humandesign.hu)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nehézfémek amalgám fogtömés nehézfémek hatásai

A bejegyzés trackback címe:

https://ekcemastop.blog.hu/api/trackback/id/tr531857861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása